Kontakt

O nama

Ustanova smo s višegodišnjom tradicijom u obrazovanju, nudimo stručno usavršavanje iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša, stručna osposobljavanja iz područja zaštite na radu, rukovanja eksplozivnim tvarima i osposobljavanje stručnjaka zaštite na radu za osnovna andragoška znanja.

Cjeloživotno učenje

Nikada nije kasno za promjenu, odnosno, za učenje nikada nije kasno. Koncept cjeloživotno učenje odnosi se na „svaku aktivnost učenje tijekom cijelog života radi unaprjeđenja znanja, vještina i kompetencija u okviru osobnog, građanskog, društvenog ili profesionalnog pojedinca“. Uz pojam cjeloživotno učenje najčešće se povezuju ciljevi ekonomske prirode pojedinca, odnosno, postizanje veće konkurentnosti na tržištu rada kao i trajne zaposlenosti pojedinca.

" Svatko tko prestane učiti star je, bilo s dvadeset ili osamdeset godina "

- Henry Ford
Uz našu pomoć te Vašu želju za učenjem i napredovanjem, otvorite nova „vrata“ na putu do postizanja vaših želja i ciljeva. Znanje kao i nove kompetencije koje stječete osposobljavanjem ili usavršavanjem u našoj ustanovi mogu Vam biti od pomoći pri pronalasku posla, trajnom zapošljavanju, karijernim ili životnim promjenama.

" Obrazovanje je putovnica za budućnost, jer sutra pripada onima koji se za nju danas pripremaju "

- Malcolm X

Zašto izabrati nas?

Uživamo povjerenje velikog broja polaznika i poslovnih subjekata. Usmjereni smo na potrebe polaznika kako bi kvalitetno i efikasno osigurali njihovo zadovoljstvo, a time doprinijeli poboljšanju njihove konkurentnosti na tržištu rada, a samim time i kvalitete života polaznika, odnosno, pojedinca.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i narudžbe obratite nam se s povjerenjem.
Ustanova za obrazovanje iz zaštite na radu.
Stručna usavršavanja i osposobljavanja.
Kontaktirajte nas

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak
07:00 - 15:00

Copyright © 2024. | Didaktika

apartmentenvelopecross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram